Devino voluntar

ASOCIAȚIA AMARE recrutează voluntari!

Dacă ești o persoană activă și energică, dacă îți place să te implici în activități de voluntariat, dacă ai o pasiune sau un hobby pe care dorești să-l dezvolți sau ești în căutarea unor experiențe noi, suntem alegerea potrivită pentru tine.
De ce să aplici pentru un loc de voluntar în Asociația AMARE:
– Activăm pe mai multe domenii: educațional, cultural-artistic, social-filantropic, medical și altele.
– Ne dorim să ne diversificăm gama de activități si proiecte implementate dar pentru aceasta avem nevoie și de ajutorul tău.
– În cadrul Asociației oferim un mediu de lucru prietenos, deci o să ai ocazia să-ți faci prieteni noi.
– Oportunități prin care o să ai ocazia să înveți o mulțime de lucruri noi; experiențe frumoase care te vor ajuta în dezvoltarea personală.
– Contract de voluntariat; adeverință de voluntariat care devin din ce în ce mai necesare pentru a obține un loc de muncă, un loc într-un program/bursă de studii, loc la cămin studențesc etc.
– Vei fi repartizat într-unul dintre departamentele Asociației în funcție de ceea ce îți place să faci și de abilitățile pe care le ai.
– Nu avem restricții legate de localizarea geografică (Programul AMBASADORI AMARE în străinătate se adresează persoanelor din diaspora), de vârstă (copiii sub 18 ani vor trebui să obțină acordul scris al părinților) etc.
Dacă te-am convins, completează chestionarul din link-ul de mai jos și trimite-ne un CV și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: asociatia.amare@gmail.com.
Link chestionar aderare voluntar:
Singura condiție este să vrei să ajuți și să contribui la clădirea unei comunități mai bune. Te așteptăm cu drag în echipa noastră!

Aveți Întrebări?

Lăsați-ne un mesaj!