Despre noi

Cine Suntem? 

O mână de oameni care încearcă să facă cât de mult bine pot, unde sunt, cu ce au la îndemână. O mână de oameni care se dorește a fi întinsă tuturor celor care au nevoie de ea.

Cui ne adresăm?

Persoanelor care cred că pot beneficia de pe urma programelor noastre. Fie că au nevoie de un ajutor material, de asistență pentru depășirea unor obstacole, fie că doresc să se auto-perfecționeze, sau că doresc să se implice în acțiuni de voluntariat, echipa noastră vă stă la dispoziție.

Cum și în cel fel?

Viziunea noastră este o lume mai bună. Și pentru că lumea suntem noi, sau noi ne creăm propria noastră lume, suntem determinați ca programele noastre să aibă ca scop principal aducerea unei schimbări pozitive în viața colaboratorilor și beneficiarilor noștri.
Astfel, ajutorul nostru vine la pachet cu o serie de „termeni și condiții” regula de bază fiind că beneficiarii trebuie să depună un minim efort și să demonstreze că doresc să fie ajutați.
Principalul nostru scop este să ajutăm pe cei în nevoie să-și schimbe viața în bine, să devină la rândul lor capabili să se ajute singuri, să devină sustenabili, așa încât la un moment dat să fie în stare să dăruiască mai departe din ceea ce au primit și învățat.

Aveți Întrebări?

Lăsați-ne un mesaj!